Tarieven Dansseizoen 2023-2024

Hieronder vindt u alle info mbt tarieven, betalingsmogelijkheden, 10 beurtenkaarten, mutualiteiten, SNS, ...

1 dansles van 60 min

€170 / €175

+/- 30 lesssen

Sept 2024 tem juni 2025

Verzekering inbegrepen

Lessen: zie rooster!

1 dansles van 90 min

€ 262,5

+/- 30 lessen

Sept 2024 tem juni 2025

Verzekering inbegrepen

Lessen: zie rooster!

Beurtenkaarten

5-10-20 beurtenkaarten

Beurtenkaart les van 1u

Beurtenkaart les van 1,5u

Les Afrikaanse dans = €15

Herladen kan online!

Gezinskortingen

Kortingen per gezinslid

2 de gezinslid: €10 korting

3de gezinslid: €10 korting

4de gezinslid: €10 korting

...

Meer lessen = goedkoper!

10% korting op de 2de les

15% korting op de 3de les

20% korting op de 4de les

All in €595 (vanaf 5 lessen)

❕❗ €170 per jaar geldt als inschrijvingsprijs voor kleuters en kids.
❕❗ €175 per jaar geldt als inschrijvingsprijs voor jongeren & volwassenen (les van 1u).
❕❗ Voor de lessen Afrikaanse dans gelden andere prijzen. Voor meer info, ga naar ons inschrijvingsplatform of contacteer ons!

Deze prijzen zijn geldig voor het dansjaar 2024-2025 en omvatten gemiddeld 30 danslessen (periode september 2024 - juni 2025). Voor meer info mbt tot prijzen voor één semester, neem contact op met ons via mail of telefoon!

.

Praktische info

BEURTENKAARTEN


Een beurtenkaart wordt, net zoals standaardinschrijvingen, aangekocht via de inschrijvingsmodule op onze website. U kan uw beurtenkaart op elk moment herladen en u kan zich op elk moment registreren voor een les.

Aan volgende lessen kan u deelnemen met een beurtenkaart:

  •  Work out
  • PURE'Robics
  •  Afrikaanse dans
  • Andere adults lessen op individuele vraag (Dancehall, Jazz&Modern, ...)

AANGEPASTE BETALINGEN


Dansschool PURE biedt de mogelijkheid om het inschrijvingsgeld te betalen in schijven of te werken met een afbetalingsplan. Graag werken we hiervoor op maat en per individu. We hebben dan ook geen standaardplannen voor u beschikbaar, maar zitten graag met u rond de tafel voor het uitwerken van een afbetalingsplan of een schijvensysteem. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen via mail of telefoon !

Dansschool PURE vzw is een UiTPAS partner. UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in voor danslessen bij Dansschool PURE vzw? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt bij elke les. Meer info? Klik HIER.

LEDENBEHEER


Wij doen er jaar na jaar alles aan om een zo professioneel en kwalitatief mogelijke ondersteuning te bieden naar onze dansers. Daarom werken wij vanaf juni 2020 met een nieuw ledenbeheersysteem. 

Via dit systeem worden alle inschrijvingen en betalingen beheerd. Ook kan je via dit systeem op elk moment je profiel raadplegen met daarin info over openstaande kostennota's, mutualiteitsformullieren, lessenschema's, vakantieweken, ...

VERZEKERINGEN


PURE is voor alle ondersteuning en verzekeringen aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Alle tarieven zijn inclusief verzekering. Uw verzekering treedt in werking na betaling van uw inschrijvingsgeld.

MUTUALITEITEN


Uw sportles kan gedeeltelijk worden terugbetaald via uw mutualiteit.

Download jouw ingevulde formulier automatisch op je profiel in het PURE ledenplatform!
Klik HIER om naar het PURE ledenplatform te gaan, log je in en klik verder door naar 'attesten'. 

Wist je trouwens dat je ook andere informatie terug kan vinden op je ledenplatform? Zo kan je er zien wanneer de lessen doorgaan, welke betalingen je al gedaan hebt voor de lessen, ...

PRAKTISCHE LINKS


Klik hieronder verder voor het PURE reglement en de Privacyverklaring.

ETHISCH BELEID - CLUB API


Dansschool PURE draagt ethisch sporten hoog in het vaandel. Pesten, discriminatie, geweld, grensoverschrijdend gedrag, ... hebben geen plaats in onze dansschool. Wederzijds respect in onze danslessen wordt verwacht van alle PURE dansers.

Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage,...? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn? Dan kan je bij onze club-API Stephanie van der Meeren terecht met een vraag, vermoeden of klacht. Je kan Stephanie een mailtje sturen op api.dansschoolpure@gmail.com of bellen op 0489/76.64.76. Als club-API luistert zij naar je vraag of verhaal, behandelt ze jouw melding in alle discretie en verleent ze je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.