.

SCHRIJF IN VOOR JOUW DANSLES!

👉  PURE werkt met een online platform voor het verwerken van de inschrijvingen en het beheren van gegevens. Door op de link hieronder te klikken, ga je rechtstreeks naar het inschrijfplatform en kan je je inschrijving bij PURE uitvoeren.

👉  Heb je hulp of extra info nodig? Onderaan deze pagina vind je een handleiding terug voor het inloggen op het systeem. Voor verdere vragen kan u steeds bij ons terecht via mail of telefoon.

👉 Wil je graag nog iets meer info alvorens in te schrijven? Klik hieronder verder en kom meer te weten over onze lidgelden, lessenroosters en leslocaties. Ook de link naar de handleiding voor ons inschrijvingssysteem 'Ledenbeheer' vind je hieronder terug!

👉Ben je inwoner van Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan heb je recht op een UiTPAS met kansentarief. Hiermee krijg je 80% korting.

HOE WERKT HET? Geef bij inschrijving de kortingscode "INSCHRIJVING_UITPAS" in en geef je UiTPAS nummer door bij inschrijving.

Ter info: voorlopig geldt de UITPAS enkel voor lessen in Sint-Amandsberg en Oostakker. Binnenkort ook voor Lembeke!

.