PURE presenteert ‘The Rhythm of the Jungle’!

PURE presenteert ‘The Rhythm of the Jungle’!

Op zaterdag en zondag 18 en 19 mei is het opnieuw zover en organiseert Dansschool PURE haar tweejaarlijkse dansvoorstelling. Deze keer onder de titel ‘The Rhythm of the jungle’, gebaseerd op de film ‘The Jungle Book’.

Met ‘Dreams & Nightmares’ en ‘Achter het Doek’ als eerste 2 ervaringen, slaan we het nu over een iets andere boeg en brengen we een eigen interpretatie naar voor van een filmklassieker, jullie allen bekend. 

Er staat jullie opnieuw een mooi spektakel te wachten waarvoor alle dansers zich al volop aan het voorbereiden zijn. Enkele van onze dansers worden begeleid door live muziek!

Aan deze voorstelling nemen alle groepen van Dansschool PURE deel, zowel uit Lembeke als uit Gent. De voorstelling gaat door in het Cultureel Centrum te Sleidinge, ‘CC de Stroming’. 

Repetities en praktische organisatie

Opgelet: de voorstelling op zaterdagavond start om 19u en niet om 18u30 zoals eerder gecommuniceerd!

In de aanloop van de voorstellingen worden een aantal extra repetities ingepland. Is het een extra repetitie met enkel jouw groep? Dan kan je alle info vragen aan je docent(e). In de week voorafgaand aan de voorstellingen worden echter ook een aantal repetities georganiseerd met de volledige school. Hieronder kan je doorklikken voor meer informatie. 

Wens je graag meer informatie over extra repetities, praktische organisatie, …? Klik hier voor meer informatie.

Opgelet, voor de kleuters en de kids gelden andere uren voor de repetities. Deze groepen hoeven niet de volledige duurtijd van de repetities aanwezig te zijn. Precieze info en uren volgen later.