Dansschool PURE gaat naar Disneyland Parijs in het weekend van 3 en 4 oktober 2020! Ga jij met ons mee?


Foto's © Disneyland® Paris

P U R E G O E S D I S N E Y

In het weekend van 3 en 4 oktober gaat Dansschool PURE naar Disneyland Parijs met al haar dansers, familie en vrienden!

Het wordt een magisch weekend waarop al onze dansers welkom zijn, en natuurlijk ook alle vrienden en familie. We vertrekken op zaterdagochtend op 3/10 vroeg en kunnen 2 dagen aan verlaagd tarief het park bezoeken. We verblijven in prachtige Disney blokhutten, niet ver van het park.
Daar bovenop krijgen onze dansers (meer info hieronder) de kans om een prachtig dansoptreden te geven in het midden van het park op een echt Disney podium!

We zien dit weekend als een unieke kans om met de hele dansschool erop uit te trekken, een magisch weekend te beleven en de ON-GE-LOOF-LIJKE ervaring te kunnen beleven om, samen met een aantal Disneyfiguren, op een van de grootste podia van het park te kunnen performen.

We nodigen jullie dan ook van harte uit om met ons mee te gaan en samen met ons dit “once in a lifetime” avontuur te beleven.

Foto's © Disneyland® Paris

A L G E M E E N

We organiseren dit weekend in samenwerking met Tales of Talent. Om alle praktische informatie met betrekking tot het weekend te vinden, klik je hieronder verder op de links.

O P T R E D E N 3/10

We krijgen de kans om op een van de grote podia van Disneyland Parijs op te treden! We krijgen zo’n half uurtje om te tonen wat we kunnen! We willen dit natuurlijk delen met zoveel mogelijk dansers van PURE!

Aan het optreden zullen deelnemen: alle PURE groepen vanaf niveau 2. Dit betekent Urban 2-3-4 I Funk 2-3-4 I Jazz&Modern (1+) 2-3-4 I Klassiek ballet 2-Exp I Breakdance 2-3 I Showdance.

 AL deze groepen kunnen deelnemen aan het optreden op 3 oktober in Disneyland Parijs, onder enkele voorwaarden:

** Er zijn een voldoende aantal dansers per groep die kunnen deelnemen aan het optreden

** Er kunnen een voldoende aantal repetitiemomenten ingepland met de groepen ter voorbereiding.

Foto's © Disneyland® Paris

B E L A N G R I J K

IEDEREEN kan en mag mee op dit superleuke weekend. ALLE dansers van PURE zijn welkom om ons te vergezellen in Disneyland Parijs. Sta je zelf niet op het podium? Dan kan je de PURE dansers aan het werk zien vanuit de fantastische zaal!

Belangrijke info met betrekking tot de maatregelen in het kader van het corona virus. We begrijpen ten zeerste jullie bezorgdheid over of dit weekend zeker zal kunnen doorgaan. We willen jullie laten weten dat we de evoluties van dichtbij opvolgen en jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. In augustus wordt een definitieve evaluatie gemaakt van de situatie door PURE, Tales of Talent en Disney en wordt definitief beslist of we het weekend kunnen laten doorgaan op 3&4 oktober. Indien alles veilig wordt bevonden, gaat alles door en krijgen jullie in augustus de betalingsinfo voor jullie reservaties. Indien NIET veilig bevonden, verschuiven we het weekend naar een later moment (waarschijnlijk januari 2021) en worden alle gemaakte reservaties kosteloos verschoven of geannuleerd.

P R A K T I S C H

Tales of Talent, de organisatie die dit alles voor ons regelt, creëerde een website voor ons waar je alle informatie terugvindt rond dit weekend en waar je je kan registreren om mee te gaan!
Je vindt er alle info over het pakket dat Disneyland Parijs ons aanbiedt, de activiteiten die zullen plaatsvinden, het programma, …