ALGEMENE INFO ZOOM LESSEN


 

🍀 ALGEMENE INFORMATIE ZOOM LESSEN 🍀

 
 

Hieronder kan je alle algemene info terugvinden met betrekking tot de ONLINE LIVE DANSLESSEN van Dansschool PURE.

De maatregelen, genomen in het kader van het corona virus, zorgen ervoor dat onze school voorlopig nog even niet terug kan openen. Toch willen we met Dansschool PURE de danslessen opnieuw opstarten na de Paasvakantie. 

En aangezien dat niet kan in de danszalen hebben we voor jullie een virtuele danszaal gevonden. Het PURE team staat namelijk voor je klaar om via de tool ZOOM  online live lessen te geven aan alle PURE dansers! Alle lessen zullen doorgaan, zij het soms op een ander moment of samen met een andere groep.

De live online lessen via ZOOM zullen van start gaan op maandag 20 april. En we gaan door zolang de maatregelen van kracht zijn. 

 

  1. START LIVE LESSEN

De live online lessen starten vanaf MAANDAG 20/4, de maandag na de paasvakantie. Het aangepaste lessenrooster kan je hieronder of op onze website terugvinden.

 

  1. TOT WANNEER GAAN WE DOOR?

We gaan door zolang de maatregelen in het kader van het corona virus van kracht zijn en dus zolang onze school 'gesloten' blijft. Van zodra we terug in onze danszalen kunnen, schakelen we terug over naar het normale lessenrooster en gaan de lessen terug door zoals voorheen. 

 

  1. WELKE LESSEN GAAN DOOR?

In  principe gaan alle lessen door. Hier en daar namen we een groep samen of werd het uur een klein beetje aangepast om de online sessies te kunnen organiseren.

Bovendien zullen jullie merken dat de lessen een verkorte duurtijd hebben. Online lessen zijn namelijk veel intensiever! Uiteraard is er bij de start en op het einde nog steeds ruimte voor vragen en opmerkingen.

 !Als tegemoetkoming naar al onze dansers stellen we ook een aantal lessen GRATIS open!

GRATIS LESSEN:

-        Work out (op maandag, dinsdag en woensdag)

-        Stretch (op maandag)

-        Yoga (op woensdag)

-        Open level Disneyles (op zaterdag)